Sadarbībā ar Slimību kontroles un profilakses centru muzeja Saimes istabā 11.un 12. aprīlī no plkst.17.00-19.00 piedāvājam divas praktiskas nodarbības par garšīga, veselīga, ekonomiska un radoša ēdiena gatavošanu, rūpējoties par savu un sev tuvāko cilvēku veselību.
11. aprīļa nodarbības tēma-"Kalciju saturošu produktu, zivju un augļu, dārzeņu, graudaugu iekļaušana ikdienas uzturā".
GATAVOSIM UN DEGUSTĒSIM:
○ Ziedkāpostu – siera sacepumu;
○ Pikantās zivju kotletes;
○ Ābolu – burkānu vafeles.
12. aprīļa nodarbības tēma- "Veselīga, daudzveidīga un sabalansēta uztura nozīme vispārējās veselības kontekstā ar akcentu uz glikozes tolerances traucējumiem".
NODARBĪBĀ GATAVOSIM UN DEGUSTĒSIM:
○ Dārzeņu omleti;
○ Dārzeņu - pākšaugu sautējumu;
○ Pilngraudu tortilju ar banāniem un zemesriekstu sviestu
Uz nodarbībām obligāta iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz ☎️29623284
Iesakām un aicinām!